Aankondiging einde levensduur van QR-codescanner Norton Snap

QR-codescanner Norton Snap is beëindigd voor iOS- en Android-platforms. Het kan niet meer worden gedownload via de Apple App Store na 15mei 2019. Voor Android zal het na 3september 2019 niet meer beschikbaar zijn in de Google Play Store.

De volgende veelgestelde vragen bieden een antwoord op uw vragen over deze aankondiging einde levensduur.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132862506
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 31/08/2019