Internetbeveiliging configureren in de Norton 360-app op uw iOS-apparaat

De functie Internetbeveiliging is mogelijk uitgeschakeld, nadat u uw iOS-besturingssysteem naar versie 15.0 of hoger heeft geüpdatet. Lees Uitschakeling van Norton Internetbeveiliging verhelpen, nadat u uw iOS-besturingssysteem naar versie 15.0 of hoger heeft geüpdatet om dit probleem te verhelpen

Internetbeveiliging voor iOS werkt op alle iOS-browsers. Wanneer Internetbeveiliging is ingeschakeld, helpt de Norton 360-app u frauduleuze websites te detecteren en wordt u gewaarschuwd voordat u deze bezoekt. U kunt ook de kaart Uw Beschermingsrapport gebruiken om het aantal veilige en schadelijke websites te bekijken dat Norton 360 in de afgelopen 30 dagen heeft gedetecteerd.

Internetbeveiliging configureren

1. Open de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik op Beveiliging en vervolgens op Internetbeveiliging.

3. Tik op Nu instellen.

4. Als een pop-up verschijnt om VPN-configuraties toe te voegen, tikt u op Toestaan.

5. Volg de instructies op het scherm.

Internetbeveiliging inschakelen

1. Open de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik op Beveiliging en vervolgens op Internetbeveiliging.

3. Wanneer deze is uitgeschakeld, verplaatst u de schuifregelaar in de rij Safe Web om deze in te schakelen.

De rapportkaart voor Internetbeveiliging weergeven

1. Open de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik in het hoofdscherm van de Norton 360-app op de optie Uw Beschermingsrapport om dit op te halen.

3. In de sectie Internetbeveiliging kunt u het aantal veilige en schadelijke websites bekijken dat Norton 360 heeft gedetecteerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137888268
Besturingssysteem: iOS