Internetbeveiliging instellen voor iOS

Internetbeveiliging voor iOS werkt op alle iOS-browsers. Als Internetbeveiliging ingeschakeld is, detecteert Norton Mobile Security websites die virussen, spyware, malware en andere beveiligingsbedreigingen kunnen bevatten.

Internetbeveiliging instellen

1. Start de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik op Internetbeveiliging.

3. Tik op Nu instellen.

4. Als een pop-up verschijnt om VPN-configuraties toe te voegen, tikt u op Toestaan.

5. Volg de instructies op het scherm.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132566469
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 03/03/2020