Norton Community Watch voor iOS inschakelen

Norton Community Watch verzamelt informatie over potentiële beveiligingsrisico's op uw apparaat en stuurt deze ter analyse naar Symantec. Er wordt alleen informatie over verbonden wifinetwerken, bezochte URL's of algemene systeeminfo verzonden. Ga voor meer informatie naar de volgende URL:

https://www.symantec.com/privacy#norton

Als u Norton Community Watch niet heeft ingeschakeld tijdens de installatie, kunt u dit handmatig doen.

Norton Community Watch inschakelen

1. Open Instellingen via het startscherm.

2. Scrol omlaag in het scherm Instellingen en tik op Beveiliging.

3. Ze de schuifregelaar op Aan naast Norton Community Watch in de sectie Beveiligingsinstellingen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132566415_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem:  iOS
Laatste wijziging: 03/05/2019