Lees meer over de alternatieven voor de functies Back-up van contactpersonen en Antidiefstal voor gebruikers van Norton Mobile Security voor iOS

De nieuwe Norton Mobile Security voor iOS 1.x-app die de Norton Mobile Security voor iOS 3.x-app vervangt, beschikt niet over de functies Back-up van contactpersonen en Antidiefstal. Sinds de aankondiging van het einde levensduur van Norton Mobile Security voor iOS 3.x zijn deze functies ook niet meer beschikbaar in de portal Mijn Norton.

Als u deze functies gebruikt om back-ups van uw contactpersonen te maken en om uw verloren iPhone® of iPad® terug te vinden, kunt u de volgende alternatieven overwegen:

Back-up van contactpersonen

De contactpersonen van uw iOS-apparaat waarvan u een back-up heeft gemaakt, zijn na 31mei 2019 niet meer beschikbaar in de portalMijn Norton. Maak een back-up van uw contactpersonen en herstel ze met de iCloud-functie op uw iOS-apparaat.

Lees dit Apple Support-artikel voor meer informatie over het gebruik van de iCloud-functie om een back-up maken te maken van uw contactpersonen.

Als u eerder een back-up van de contactpersonen op uw iPhone® heeft gemaakt met Norton Mobile Security, kunt u ze op een AndroidTM-apparaat terugzetten. De contactpersonen waarvan u via een Android-apparaat een back-up heeft gemaakt, zijn na 31 mei 2019 nog wel beschikbaar in de portal Mijn Norton. Lees voor meer informatie Uw contactpersonen herstellen via Norton Mobile Security.

Antidiefstal

Gebruik de iOS-functie Zoek mijn iPhone als alternatief voor Antidiefstal van Norton Mobile Security voor iOS. Als u uw iPhone of iPad verliest, kunt u uw apparaat met deze functie op een kaart vinden. U kunt het apparaat ook op afstand vergrendelen of de gegevens wissen.

Lees dit Apple Support-artikel voor meer informatie over de functie Zoek mijn iPhone.