Onjuiste verbindingsstatus via wifi of mobiele data oplossen wanneer Norton Mobile Security voor iOS actief is met Internetbeveiliging ingeschakeld

Wanneer u uw iOS-apparaat met een VPN verbindt, herkent het mogelijk de netwerkstatusverandering van wifi naar mobiele data of andersom niet in het meldingsgebied. Dit wordt soms waargenomen op iOS, meestal met een VPN-verbinding, en is niet beperkt tot Norton Mobile Security voor iOS.

Schakel Vliegtuigmodus in en uit op uw iOS-apparaat om dit probleem te verhelpen.

Vliegtuigmodus in- en uitschakelen

1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van uw apparaatscherm om het Bedieningspaneel weer te geven.

Op iPhone X of nieuwer of iPad met iOS 12 of hoger veegt u omlaag vanuit de rechterbovenhoek van het scherm om het Bedieningspaneel weer te geven.

2. Tik in het Bedieningspaneel op het vliegtuigpictogram om Vliegtuigmodus in te schakelen.

3. Wacht ten minste 10 seconden en tik opnieuw op het vliegtuigpictogram om Vliegtuigmodus uit te schakelen.