Meer informatie over het weergegeven hoge batterijverbruik voor Norton Security voor iOS

De statistieken voor batterijverbruik in de iOS-instellingen worden berekend op basis van een algoritme dat naar meerdere factoren kijkt, waaronder het radio- of mobiele dataverbruik dat een app initieert.

Wanneer de functie Internetbeveiliging in Norton Security is ingeschakeld, houdt de app toezicht op al het internetverkeer op het apparaat. Aangezien Norton Security in aanraking komt met elk netwerkpakket uit alle apps die internet gebruiken, schrijft iOS de totale internettoegangstijd door alle apps aan Norton Security toe. Dit gedrag zorgt ervoor dat er een buitensporig hoog batterijverbruik aan Norton Security wordt toegeschreven in de statistieken voor batterijverbruik. Het werkelijke batterijverbruik van Norton Security is veel minder dan weergegeven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v129651410_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 17/12/2018