Meer informatie over het weergegeven hoge batterijverbruik voor de Norton 360-app of Norton Mobile Security voor iOS

De statistieken voor batterijverbruik in de iOS-instellingen worden berekend op basis van een algoritme dat naar meerdere factoren kijkt, waaronder het radio- of mobiele dataverbruik dat een app initieert.

Wanneer de functie Internetbeveiliging in de Norton 360-app of Norton Mobile Security is ingeschakeld, houdt de app toezicht op al het internetverkeer op het apparaat. Aangezien de Norton 360-app of Norton Mobile Security in aanraking komt met elk netwerkpakket uit alle apps die internet gebruiken, schrijft iOS de totale internettoegangstijd door alle apps aan de Norton 360-app of Norton Mobile Security toe. Dit gedrag zorgt ervoor dat er een buitensporig hoog batterijverbruik aan de Norton 360-app of Norton Mobile Security wordt toegeschreven in de statistieken voor batterijverbruik. Het daadwerkelijke batterijverbruik van de Norton 360-app of Norton Mobile Security is veel minder dan weergegeven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v129651410
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 17/02/2021