Waarschuwingen van Wifibeveiliging weergeven en aanpakken met behulp van Norton Security voor iOS

Met Wifibeveiliging wordt het draadloze netwerk waarmee uw apparaat is verbonden, gescand. Hierbij wordt gecontroleerd op:

• SSL-strippen

• SSL-decodering

• Gemanipuleerde inhoud

• Verdachte netwerkhardware

• Reputatie van hotspot

Wifibeveiliging voert automatisch een beveiligingscontrole uit telkens wanneer u verbinding met een wifinetwerk maakt, en beveelt oplossingen aan voor geïdentificeerde problemen.

Waarschuwingen van Wifibeveiliging weergeven en aanpakken

1. Start de Norton Security-app via het startscherm.

2. Tik onderaan het scherm op Beveiliging. Wacht in het scherm Beveiliging tot de wifibeveiligingscontrole is voltooid.

3. Als Wifibeveiliging risico's op het draadloze netwerk identificeert, lees dan de aanbevelingen en stappen op het scherm om deze te verhelpen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127668426_nms_app_nl_nl
Besturingssysteem:  iOS
Laatste wijziging: 09/01/2019