Functies van Norton Security voor iOS

Een aantal van de belangrijkste functies van Norton Security voor iOS zijn:

Waarschuwingen van besturingssysteem

U ontvangt een waarschuwing wanneer het besturingssysteem van uw apparaat is verouderd.

Internetbeveiliging

Detecteert frauduleuze websites en waarschuwt u voordat u deze bezoekt.

Wifibeveiliging

Maakt gebruik van geavanceerde scantechnologieën om aangetaste netwerken te identificeren en netwerken die worden aangevallen, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met beveiligde netwerken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127668296_nms_app_nl_nl
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 07/01/2019