Veelgestelde vragen: Norton Security voor iOS

Norton Security voor iOS is een geheel nieuwe app met een andere functieset dan Norton Mobile Security voor iOS.

In de volgende Veelgestelde vragen vindt u antwoorden met betrekking tot deze nieuwe app:

Wat zijn de verschillen tussen Norton Mobile Security voor iOS en Norton Security voor iOS?

• Norton Security voor iOS is een geheel nieuwe app met een andere functieset dan Norton Mobile Security voor iOS.

In de volgende tabel worden de verschillen tussen deze twee Norton-apps beschreven:

Norton-apps

Norton Security voor iOS

Norton Mobile Security voor iOS

Functies

• Wifibeveiliging

Scant en identificeert netwerken die aangetast zijn of worden aangevallen

• Internetbeveiliging

Helpt u gevaarlijke websites te vermijden

• Waarschuwingen van het besturingssysteem

U ontvangt een waarschuwing wanneer het besturingssysteem van het apparaat is verouderd

• Anti-Theft

Beschermt uw apparaat en informatie met opdrachten om op afstand contact op te nemen, het apparaat terug te vinden of een signaal af te laten geven.

• Back-up van contactpersonen

Maak een veilige back-up van uw contactpersonen zodat u ze op uw apparaat kunt herstellen

App-versie

1.x.x

3.12.x

App-pictogram

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127665446_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 06/03/2019