Problemen oplossen met het bijwerken van Norton Security voor iOS naar de nieuwste versie

U ervaart mogelijk problemen met het bijwerken van Norton Security voor iOS als uw iPhone of iPad een oude iOS-versie heeft. Om dit op te lossen, werkt u uw apparaat bij naar iOS 10.3.3 of de nieuwste versie van iOS 11.x, en volgt u daarna de onderstaande stappen.

STAP 1

Internetbeveiliging uitschakelen

1. Open Norton Security voor iOS vanaf het startscherm.

2. Tik onderaan het scherm op Online.

3. Zet de schuifregelaar naast Internetbeveiliging Uit.

STAP 2

Norton Security voor iOS bijwerken

1. Open de App Store vanaf het startscherm.

2. Tik onderaan het scherm op Updates.

3. Zoek Norton Security voor iOS in de lijst met apps en tik vervolgens op Updaten.

Wacht tot de app is gedownload.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127609112_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 16/10/2018