Problemen oplossen met het updaten van Norton Mobile Security voor iOS naar de nieuwste versie

U ervaart mogelijk problemen met het updaten van Norton Mobile Security voor iOS als uw iPhone of iPad een oude iOS-versie heeft. Update uw apparaat naar iOS 10.3.3 of de nieuwste versie van iOS 11.x, en volg daarna de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen.

STAP 1

Internetbeveiliging uitschakelen

1. Open Norton Mobile Security voor iOS vanaf de startpagina.

2. Tik onderaan het scherm op het internetbeveiligingspictogram .

3. Zet de schuifregelaar naast Internetbeveiliging Uit.

STAP 2

Norton updaten

1. Open de App Store vanaf het startscherm.

2. Tik onderaan het scherm op Updates.

3. Zoek Norton Mobile Security in de lijst met apps en tik vervolgens op Updaten.

Wacht tot de app is gedownload.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127609112
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019