Problemen oplossen met het updaten van Norton Mobile Security voor iOS naar de nieuwste versie

U ervaart mogelijk problemen met het updaten van Norton Mobile Security voor iOS als uw iPhone of iPad een oude iOS-versie heeft. Update uw apparaat naar de nieuwste versie van iOS om dit probleem op te lossen.

STAP 1

iOS updaten

1. Zorg dat u met internet bent verbonden.

2. Ga op uw iOS-apparaat naar Instellingen > Algemeen en tik vervolgens op Software-update.

3. Tik op Downloaden en installeren.

4. Tik op Installeren om door te gaan.

5. Voer uw toegangscode in als u hierom wordt gevraagd.

Lees dit Apple Support-artikel voor meer informatie over het updaten van uw iOS naar de nieuwste versie.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Internetbeveiliging uitschakelen

1. Open Norton Mobile Security voor iOS vanaf de startpagina.

2. Tik onderaan het scherm op het pictogram Internetbeveiliging .

3. Zet de schuifregelaar naast Internetbeveiliging Uit.

STAP 3

Norton updaten

1. Open de App Store vanaf het startscherm.

2. Tik bovenaan het scherm op het pictogram van uw profiel.

3. Tik naast Norton Mobile Security op Bijwerken.

4. Wacht tot de app is gedownload.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127609112
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/01/2020