Bericht: "Aangetast netwerk: Dit netwerk is aangetast door een onbekende derde partij..." in Norton Mobile Security

Ziet u in Norton Mobile Security herhaaldelijk een waarschuwing over een aangetast wifinetwerk die volgens u onterecht is, werk Norton Mobile Security dan bij naar de nieuwste versie in de Google Play Store.

STAP 1

Norton Mobile Security bijwerken

1. Start Play Store vanaf het startscherm.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het pictogram Menu en tik vervolgens op Mijn apps en games.

3. Zoek Norton Security en Antivirus in de lijst met apps en tik vervolgens op Updaten naast deze optie.

Wacht tot Norton Mobile Security de update vanuit Play Store voltooit.

Als u al de nieuwste versie van Norton Mobile Security heeft, wordt Openen weergegeven.

STAP 2

Wifi-beveiligingsscan uitvoeren

1. Start Norton Mobile Security.

2. Veeg door de schermen naar Online.

3. Tik in het scherm Online op Wifibeveiliging.

Wacht tot de wifibeveiligingscontole is voltooid.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126815646_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 03/06/2019