Ransomware Recovery instellen in Norton Mobile Security

Ransomware is een soort malware waarmee u van belangrijke bestanden op uw apparaat wordt buitengesloten. Vervolgens wordt u gechanteerd en om losgeld gevraagd om misbruik of verwijdering van uw gegevens te voorkomen. Uw gegevens worden versleuteld en u kunt deze niet terughalen tenzij u het losgeld betaalt. Er is echter geen garantie dat u weer bij uw gegevens kunt nadat u heeft betaald.

De functie Ransomware Recovery in Norton Mobile Security scant op ransomwareaanvallen en stelt u in staat deze van uw apparaat te verwijderen.

De functie Ransomware Recovery is alleen beschikbaar voor Android-apparaten. Voor Android 7.x en hoger is de functie Ransomware Recovery standaard ingeschakeld.

Ransomware Recovery inschakelen

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het menupictogram en vervolgens op App-instellingen.

3. Scrol omlaag door de instellingen naar de sectie Scans en tik naast Ransomware Recovery op CONFIGURATIE.

4. Tik op Volgende om de instellingen van Apparaatbeheer te openen.

5. Tik op Activeren om Apparaatbeheer in te schakelen voor Norton Mobile Security.

6. Als u hierom wordt gevraagd, schakelt u Weergeven over andere apps toestaan in met de schuifregelaar zodat u Ransomware Recovery op uw apparaat kunt gebruiken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126289637_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 19/09/2018