Wifi-beveiligingswaarschuwingen instellen en aanpakken in de Norton 360-app op uw mobiele apparaat

Ik heb een Android-apparaat

De functie Wifibeveiliging in de Norton 360-app scant het draadloze netwerk waarmee uw apparaat is verbonden en voert de volgende beveiligingscontroles uit:
  • SSL-strippen

• SSL-decodering

• ARP-spoofing

• Wachtwoordbeveiliging

• Versleutelingsniveau

• Inhoudsmanipulatie

• DNS-spoofing

• Detectie van verdachte hardware

• Detectie van Evil Twin

Op basis van de resultaten van de beveiligingscontrole krijgt u aanbevelingen voor het oplossen van de geïdentificeerde problemen.
Telkens wanneer uw apparaat verbinding maakt met een wifinetwerk, voert Wifibeveiliging automatisch een beveiligingscontrole uit. Deze kunt u ook handmatig starten. U kunt ook de kaart Uw Beschermingsrapport gebruiken om het aantal veilige en risicovolle netwerken te bekijken dat Norton 360 de afgelopen 30 dagen heeft geïdentificeerd.

Wifibeveiliging instellen

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik in het hoofdscherm van de Norton 360-app op Beveiliging en tik vervolgens in de rechterbovenhoek op het pictogram permission_setup.

3. Tik in het scherm Toestemmingen instellen op Aan de slag en volg dan de instructies op het scherm.

Afhankelijk van uw apparaat, de fabrikant van het apparaat en het besturingssysteem kunnen de instructies verschillen.

Waarschuwingen van Wifibeveiliging weergeven en aanpakken

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Als u de optie Beveiliging ziet op het hoofdscherm van de Norton 360-app, tikt u op Beveiliging of gaat u naar stap 3.

3. Tik op Wifibeveiliging.

4. Wacht tot de wifibeveiligingscontrole is voltooid. Als Wifibeveiliging risico's in het draadloze netwerk identificeert, lees dan de aanbevelingen en stappen op het scherm om deze te verhelpen.

De rapportkaart voor Wifibeveiliging weergeven

1. Open de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik in het hoofdscherm van de Norton 360-app op de optie Uw Beschermingsrapport om dit op te halen.

3. In de sectie Wifibeveiliging kunt u het aantal veilige en risicovolle netwerken bekijken dat Norton 360 heeft geïdentificeerd.

Ik heb een iOS-apparaat

Met Wifibeveiliging wordt het draadloze netwerk waarmee uw apparaat is verbonden, gescand. Hierbij wordt gecontroleerd op:
  • SSL-strippen

• SSL MiTM

• Gemanipuleerde inhoud

• Verdachte netwerkhardware

• Reputatie van hotspot

Wifibeveiliging voert automatisch een beveiligingscontrole uit wanneer u verbinding maakt met een wifinetwerk, en beveelt oplossingen aan voor geïdentificeerde problemen. U kunt ook de kaart Uw Beschermingsrapport gebruiken om het aantal veilige en risicovolle netwerken te bekijken dat Norton 360 de afgelopen 30 dagen heeft geïdentificeerd.

Waarschuwingen van Wifibeveiliging weergeven en aanpakken

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op Beveiliging.

3. Tik op Wifibeveiliging en wacht tot de wifibeveiligingscontrole is voltooid.

4. Als Wifibeveiliging risico's in het draadloze netwerk identificeert, lees dan de aanbevelingen en stappen op het scherm om deze te verhelpen.

De rapportkaart voor Wifibeveiliging weergeven

1. Open de Norton 360-app via de startpagina.

2. Tik in het hoofdscherm van de Norton 360-app op de optie Uw Beschermingsrapport om dit op te halen.

3. In de sectie Wifibeveiliging kunt u het aantal veilige en risicovolle netwerken bekijken dat Norton 360 heeft geïdentificeerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722495