Fout: 'Norton 360 stopt steeds'' op uw Android-apparaat

U kunt dit probleem verhelpen door de Android System WebView - en Google Chrome -app naar de nieuwste versie te updaten.

STAP 1

De Android System WebView- en Google Chrome-app updaten

1. Start de Google Play Store -app op uw mobiel.

2. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek.

3. Tik op Mijn apps en games.

4. Tik op het tabblad Geïnstalleerd bovenaan.

5. Doe het volgende:

• Scrol en zoek naar de Android System WebView-app en tik op Updaten voor de Android System WebView-app.

• Scrol en zoek naar de Google Chrome-app en tik op Updaten voor de Google Chrome-app.

Als het probleem zich blijft voordoen, verwijder dan de Norton 360-app en installeer deze opnieuw.

STAP 2

De Norton 360-app verwijderen

1. Tik in het startscherm op het pictogram van de Norton 360-app en houd dit vast. Verplaats het vervolgens naar de optie Verwijderen bovenaan.

2. Tik in de bevestigingswaarschuwing op OK om de Norton 360-app van uw apparaat te verwijderen.

STAP 3

De Norton 360-app installeren

1. Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op.

2. Tik op het scherm van de Norton 360 -app op Installeren.

3. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.

4. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

Treden er problemen op wanneer u de Norton 360-app op uw mobiele apparaat installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125107093
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 07/07/2021