Norton Clean

Norton Clean helpt u bij het vrijmaken van opslagruimte door ongewenste en onnodige bestanden te verwijderen en het geheugen van het apparaat te optimaliseren. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van Norton Clean:

Belangrijkste kenmerken

• Opruimprogramma voor ongewenste bestanden en cache

• Verwijdert onnodige bestanden die achterblijven nadat apps zijn verwijderd om schijfruimte op uw telefoon of tablet vrij te maken

• Analyseert en verwijdert op een veilige manier de ongewenste bestanden die een deel van uw geheugen en opslagruimte in beslag nemen

• Verwijdert verouderde (vaak grote) Android Package-bestanden (.apk) die handmatig worden geïnstalleerd via de Android Package Installer om opslagruimte op uw telefoon of tablet vrij te maken.

• Analyseert van miljoenen apps hoe ze ongewenste bestanden creëren en kan op intelligente en efficiënte wijze en met uiterst grote nauwkeurigheid inzoomen op de doelbestanden (cache en overbodige bestanden)

• Verwijdert alle ongewenste bestanden die opslagruimte op uw telefoon en tablet in beslag nemen

• Hiermee kunt u zelden gebruikte apps identificeren en verwijderen om uw apparaat schoon te houden en geheugenruimte vrij te maken voor nieuwe apps, foto's en video's

• Verwijdert cache van individuele apps

Applicatiebeheer

• Hiermee kunt u ongewenste apps of bloatware verwijderen

• Raadt aan zelden gebruikte apps te verwijderen

• Verplaatst de apps naar uw SD-kaart

Ondersteuning

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117873343
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 19/11/2019