Weten wat u moet doen als de Norton 360-app niet beschikbaar is in de Google Play Store of als de Google Play Store niet toegankelijk is

Als u de Norton 360-app niet kunt vinden in de Google Play Store of als de Play Store niet op uw Android-apparaat is geïnstalleerd, kunt u de Norton 360-app rechtstreeks via de sideload-functie downloaden.

STAP 1

Tijdelijk toestaan dat apps uit onbekende bronnen worden geïnstalleerd

1. Ga via de startpagina naar Instellingen en vervolgens naar Beveiligingsinstellingen.

2. Zoek de instellingen voor Onbekende bronnen en tik erop om deze in te schakelen.

3. Tik op OK om te bevestigen.

STAP 2

Norton 360 downloaden en installeren

1. Download de Norton 360-app op uw apparaat.

2. Wanneer de download is voltooid, tikt u in de meldingsbalk op het gedownloade bestand.

3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Nadat de installatie van Norton 360 is voltooid, volgt u de stappen onder stap 1 en schakelt u de installatie van apps uit onbekende bronnen uit.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116457497
Besturingssysteem: Android