Weten wat u moet doen als Norton Mobile Security niet verkrijgbaar is in de Google Play Store of als de Google Play Store niet beschikbaar is

Als u Norton Mobile Security niet kunt vinden in de Google Play Store of als Play Store niet is geïnstalleerd op uw Android-apparaat, kunt u de Norton Mobile Security-app rechtstreeks downloaden via de sideload-functie.

STAP 1

Tijdelijk toestaan dat apps uit onbekende bronnen worden geïnstalleerd

1. Ga via de startpagina naar Instellingen en vervolgens naar Beveiligingsinstellingen.

2. Zoek de instellingen voor Onbekende bronnen en tik erop om deze in te schakelen.

3. Tik op OK om te bevestigen.

STAP 2

Norton Mobile Security downloaden en installeren

1. Download de Norton Mobile Security-app naar uw apparaat.

2. Wanneer de download is voltooid, tikt u in de meldingsbalk op het gedownloade bestand.

3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Zodra de installatie van Norton Mobile Security is voltooid, volgt u de stappen onder stap 1 en schakelt u de installatie van apps uit onbekende bronnen uit.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116457497
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/07/2019