Norton App Lock downloaden en installeren

U kunt Norton App Lock rechtstreeks uit de Google Play Store downloaden en op uw Android-apparaat installeren.

Norton App Lock downloaden en installeren

1. Start de Play Store -app vanaf het beginscherm.

2. Zoek naar de app Norton App Lock.

3. Selecteer Norton App Lock in de zoekresultaten en tik vervolgens op Installeren.

4. Wanneer de download is voltooid, tikt u op Openen om Norton App Lock te starten.

5. Lees de Licentieovereenkomst en Gebruiksvoorwaarden van Norton en het Privacybeleid, en tik op Toestemmen en starten.

6. Tik op Instellen om de app in te stellen.

7. Tik in het scherm Toegankelijkheid onder Services op Norton App Lock-service en verplaats de schuifregelaar om Toegankelijkheid in te schakelen. Tik op OK om te bevestigen.

8. Stel een ontgrendelingspatroon of een toegangscode in.

9. Zorg dat het geselecteerde e-mailadres juist is, en tik op Doorgaan.

Dit e-mailadres wordt gebruikt om uw toegangscode of ontgrendelingspatroon te resetten als u het bent vergeten.

10. Tik voor extra beveiliging in de linkerbovenhoek op het pictogram Menu en tik vervolgens op Apparaatbeheer activeren. Tik op Activeren om de functie Geavanceerde app-beveiliging in te schakelen.

11. Als u Norton App Lock-bescherming voor een app wilt inschakelen, tikt u in de lijst met geïnstalleerde apps op de gewenste app.

Er wordt een groen vinkje weergegeven naast de geselecteerde app, en u krijgt toegang tot de app via een ontgrendelingspatroon of toegangscode.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115854953_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 28/10/2016