De ontbrekende Norton-extensies voor uw browser op de Mac herstellen

Als u onlangs de nieuwste versie van Norton hebt bijgewerkt of opnieuw hebt geïnstalleerd en de Norton-extensie niet in uw browser kunt vinden, moet u de Norton-extensie handmatig in uw browser installeren.

Voordat u de Norton-extensies in uw webbrowser installeert, moet u ervoor zorgen dat u de laatste versie van Norton hebt geïnstalleerd, en ook de laatste versie van uw browser.

Norton-extensies in uw browser inschakelen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen of Geavanceerd en klik op Safe Search.

3. Klik op het pijlpictogram naast de naam van uw browser om de pagina met Norton-extensies in uw browser te starten.

Voor Safari 12.0 of hoger op macOS 10.14.4 of hoger wordt u omgeleid naar de pagina Norton Safe Web of Norton Safe Web Plus in de App Store. Download de Norton App-extensie in de App Store en klik op Openen.

4. Volg de instructies op het scherm om de Norton-extensies te installeren.