De ontbrekende Norton-extensies voor uw browser op de Mac herstellen

Als u onlangs de nieuwste versie van Norton hebt bijgewerkt of opnieuw hebt geïnstalleerd en de Norton-extensie niet in uw browser kunt vinden, moet u de Norton-extensie handmatig in uw browser installeren.

Afhankelijk van uw Mac OS-versie selecteert u een van de volgende:

Wanneer u zich aanmeldt bij Google Chrome en de optie voor het synchroniseren van extensies inschakelt, worden alle beschikbare extensies in uw account gesynchroniseerd op al uw apparaten en platforms waarop Google Chrome is geïnstalleerd Als u een ander Mac-apparaat hebt waarop Mac OS X 10.10.x of hoger is geïnstalleerd met de nieuwste versie van de Norton-extensie voor Google Chrome, worden de Norton-extensies gesynchroniseerd met andere Mac-apparaten en wordt de oude Norton-extensie op Mac OS 10.9.x of eerder automatisch verwijderd.

U kunt voorkomen dat oude Norton-extensies op Mac OS X 10.9.x of eerder worden verwijderd door de synchronisatie van extensies in Google Chrome uit te schakelen.