LiveUpdate uitvoeren

Volg deze instructies om Norton LiveUpdate uit te voeren.

LiveUpdate uitvoeren

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Apparaatbeveiliging op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste updates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Zorg dat Automatische LiveUpdate van Norton is ingeschakeld

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiVirus > Updates.

4. Zet de schakelaar in de rij Automatische LiveUpdate op Aan.

5. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.