Norton Internet Security 5 voor Mac installeren

De nieuwste versie van Norton Internet Security voor Mac wordt alleen op Mac OS X 10.7.5 of later ondersteund. Installeer de vorige versie van Norton Internet Security als u Mac OS X 10.7.4 of eerder heeft. Lees voor meer informatie Norton Internet Security installeren op Mac OS X 10.6.x of eerder.

Uw Norton-product via uw Norton-account downloaden

1. Klik op de volgende link om uw Norton-product te downloaden:

Norton Internet Security 5 voor Mac

2. Dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

De schijfkopie wordt gekoppeld.

3. Dubbelklik op het installatiepictogram van het Norton-product.

4. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

5. Klik op Doorgaan wanneer LiveUpdate alle updates heeft geïnstalleerd.

6. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw starten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

Meer informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64002978
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 01/09/2017