Systeemvereisten voor Norton Internet Security 5 voor Mac

Als u wilt controleren welke versie van Mac OS X op uw computer is geïnstalleerd, klikt u op Apple in de linkerbovenhoek van uw bureaublad en vervolgens op Over deze Mac. Uw versie van Mac OS X, het geheugen (RAM) en de processorsnelheid worden weergegeven.

Systeemvereisten

• Besturingssystemen :

• Mac OS X 10.7.5 of later

Als u Norton-productversie 8.x of hoger wilt installeren, moet u Mac OS X 10.10.x of hoger hebben.

• Hardware :

• Mac-systeem met Intel® Core 2 Duo-processor

• 2 GB RAM (vereist voor Mac OS X 10.7.5)

• 1,5 GB beschikbare vasteschijfruimte

• Internetverbinding vereist voor LiveUpdate

• Ondersteunde browsers :

• Safari®1, 2

• Mozilla® Firefox®1, 2

1Ondersteunt huidige en meest recente eerdere releases.

2 Zoals beschikbaar gesteld door Symantec binnen uw serviceperiode.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v64002957
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 21/06/2019