Systeemvereisten voor Norton AntiVirus 12 voor Mac

Voor installatie van Norton AntiVirus 12 op uw Mac moet uw systeem aan de volgende minimale vereisten voldoen:

Systeemvereisten

• Besturingssystemen :

• Mac OS X 10.7.5 of later

Als u Norton-productversie 8.x of hoger wilt installeren, moet u Mac OS X 10.10.x of hoger hebben.

• Hardware :

• Mac-systeem met Intel® Core 2 Duo-processor

• 2 GB RAM (vereist voor Mac OS X 10.7.5)

• 1,5 GB beschikbare vasteschijfruimte

• Internetverbinding vereist voor LiveUpdate

Als u wilt controleren welke versie van OS X op uw Mac is geïnstalleerd, klikt u op Apple in de linkerbovenhoek van uw bureaublad en vervolgens op Over deze Mac. Uw versie van Mac OS X, het geheugen (RAM) en de processorsnelheid worden weergegeven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v62952609_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 21/02/2019