Een Norton-account aanmaken

U heeft een account nodig om uw abonnement te beheren en de bescherming uit te breiden naar uw andere apparaten. U kunt een account maken met uw e-mailadres, Apple ID of Gmail-adres. Als u al een account heeft, gebruikt u uw aanmeldingsgegevens om u aan te melden of uw bestaande account aan uw Apple ID of Gmail-adres te koppelen.

Een account aanmaken met uw e-mailadres

1. Ga naar https://login.norton.com

2. Klik op Een account aanmaken.

3. Typ uw e-mailadres, wachtwoord en andere informatie en klik op Account maken.

E-mailadressen met Unicode-tekens worden niet geaccepteerd. Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet minimaal 8 tekens lang zijn.
    Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet 8 tekens of langer zijn en ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één symbool bevatten.

Een account aanmaken met uw Apple ID

1. Ga naar https://login.norton.com

2. Klik op Een account aanmaken.

3. Klik op Doorgaan met Apple en meld u aan bij uw Apple-account.

4. Voer de code voor tweeledige authenticatie in die u heeft ontvangen.

5. Klik op Vertrouwen als u hierom wordt gevraagd. Zo vermijdt u dat u opnieuw codes voor tweeledige authenticatie moet invoeren in deze browser, tenzij u zich volledig afmeldt of uw wachtwoord wijzigt.

6. Klik in het venster Aanmelden met Apple op Doorgaan.

7. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Mijn e-mailadres delen om uw Apple ID-mailadres weer te geven terwijl u zich aanmeldt bij uw account en klik op Doorgaan.
      Uw nieuwe account is gemaakt. U ziet uw Apple ID-mailadres als u Mijn e-mailadres delen heeft gekozen.

• Klik op Mijn e-mailadres verbergen om uw Apple ID-mailadres te verbergen en een uniek, willekeurig adres in uw account weer te geven en klik op Doorgaan.
      Uw nieuwe account is gemaakt.Heeft u gekozen voor Mijn e-mailadres verbergen, dan ziet u een uniek, willekeurig adres.

8. Als u een wachtwoord voor uw account wilt instellen, doet u het volgende:

• Klik op de pagina Accountinstellingen naast E-mail en wachtwoord op Wachtwoord voor uw Norton-account aanmaken.

• Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig de wijzigingen.

Een account aanmaken met uw Gmail-adres

1. Ga naar https://login.norton.com
  2. Klik op Een account aanmaken.
  3. Klik op Doorgaan met Google en meld u aan bij uw Google-account.
  4. Als u meerdere Google-accounts heeft, kiest u in het venster Kies een account om door te gaan naar norton.com een account dat u wilt gebruiken om u aan te melden.
  5. Klik in het venster Een nieuw Norton-account maken op Doorgaan.
  6. Klik in het venster Uw nieuwe account is gemaakt en gekoppeld op Gereed.
    Uw nieuwe account is gemaakt en gekoppeld aan Google.
  7. Als u een Norton-wachtwoord voor uw account wilt instellen, doet u het volgende:
    • Klik op de pagina Accountinstellingen naast E-mail en wachtwoord op Wachtwoord voor uw Norton-account aanmaken.
    • Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig de wijzigingen.

Video

Een Norton-account aanmaken met uw Apple ID

Een Norton-account aanmaken met uw Gmail-adres

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370840
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Laatste wijziging: 12/12/2023