App-extensie Norton Safe Web Plus voor Safari

Norton Safe Web Plus biedt zowel functies voor Norton Safe Web als Norton Password Manager in de Safari-browser. Norton Safe Web heeft de handen ineengeslagen met Safari om u te waarschuwen voor gevaarlijke websites zodat u beschermd blijft tegen schadelijke activiteiten. Norton Password Manager helpt u al uw online accounts te beschermen. Het werkt met Safari en biedt de tools die u nodig heeft om al uw gebruikersnamen, wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige informatie online te maken, te bewaren en te beheren - veilig en beschermd in uw eigen versleutelde kluis in de cloud.

Functies van Norton Safe Web
  • Voorkomt dat u gevaarlijke websites bezoekt met risicoanalysetechnologie voor websites van Norton.

• Detectie van antiphishing blokkeert websites die zich voordoen als legitieme services om uw gegevens te stelen.

Functies van Norton Password Manager
  • Veilige kluis: Beveiligt aanmeldingen en meer in uw persoonlijke online kluis. U hoeft niet langer meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden.

• Synchroniseer uw gegevens: synchroniseert de wachtwoorden op uw computers, mobiele apparaten en browsers.

• Wachtwoordgenerator: maak met één klik nieuwe, moeilijk te kraken wachtwoorden.

• Instellingen: regelt aan hoe uw Safari-extensie werkt.

Ondersteund besturingssysteem

• MacOS 10.13.6 of later

De app-extensie Norton Safe Web Plus voor Mac downloaden en installeren

1. In uw Norton-product voor Mac klikt u in de waarschuwingsmelding op Downloaden.

2. Klik in de gedownloade app op Downloaden en vervolgens op App installeren.

3. Voer uw Apple ID in en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web Plus-app te installeren.

Download en installeer de Safari-extensie van de Norton Safe Web Plus-app van de Mac App Store

1. Start Safari.

2. Klik in het menu Safari op Extensies.

3. Zoek in het venster App Store naar Norton Safe Web Plus.

4. Klik in de gedownloade app op Downloaden en vervolgens op App installeren.

5. Voer uw Apple ID in en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web Plus-app te installeren.

De app-extensies van Norton Safe Web Plus inschakelen op Safari

Nadat u de Norton Safe Web Plus-app hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd de extensies in te schakelen. Lees De app-extensie Norton Plus inschakelen op Safari voor meer informatie over het inschakelen van de extensies.