Bericht: 'Incompatibele software: deze versie van het Norton-product is niet compatibel met deze versie van macOS'

U lost dit probleem op door het hulpprogramma RemoveSymantecMacFiles uit te voeren. Download en installeer vervolgens de nieuwste versie van Norton.

STAP 1

Het RemoveSymantecMacFiles-hulpprogramma uitvoeren

1. Download het bestand RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dubbelklik op het bestand RemoveSymantecMacFiles.zip dat u heeft gedownload.

Het bestand is uitgevouwen.

3. Open de map RemoveSymantecMacFiles.

4. Dubbelklik op het bestand RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Voer uw Mac OS X-beheerderswachtwoord in en druk op Enter.

Wanneer u uw wachtwoord invoert, verschijnen er geen tekens.

6. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Typ 1 om alle Symantec-bestanden en -mappen te verwijderen.

• Typ 2 om RemoveSymantecMacFiles af te sluiten zonder bestanden te verwijderen.

7. Druk op Enter.

Met RemoveSymantecMacFiles worden alle Symantec-bestanden verwijderd.

8. Klik in het Terminalmenu op Terminal afsluiten.

STAP 2

Norton installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Klik op Norton downloaden op de pagina Aan de slag.

4. Lees de Norton-licentieovereenkomst en klik op Akkoord en downloaden.

5. Klik op OK om op te slaan en het bestand Setup.zip te openen.

6. Dubbelklik op het installatieprogramma voor het Norton-product wanneer de download is voltooid.

7. Klik op Toestemmen en installeren om de installatie te starten.

8. Klik op Nu meedoen als u wordt gevraagd deel te nemen aan Norton Community Watch.

Als u niet wilt deelnemen aan Norton Community Watch, klikt u op Later misschien. Klik op Meer informatie in het opdrachtpromptvenster voor meer informatie.

9. Typ het wachtwoord van uw beheerdersaccount als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

Tijdens installatie op macOS 10.13.x of later kan het bericht 'System software was blocked from loading...' verschijnen, afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen. Klik op Toestaan om verder te gaan. Als op uw Mac meerdere softwaretoepassingen zijn geïnstalleerd die verificatie vereisen, selecteert u Symantec en klikt u op OK.

10. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

11. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw starten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119128123
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 02/07/2019