Bericht: "Er is incompatibele beveiligingssoftware op uw computer aangetroffen. Verwijder..."

Verwijder van beveiligingssoftware van derden die op uw Mac was geïnstalleerd om dit probleem op te lossen. Als het probleem zich blijft voordoen, voert u een verwijderingshulpprogramma uit om de restanten van beveiligingssoftware te verwijderen.

STAP 1

De beveiligingssoftware van derden verwijderen

1. Klik op het Finder -pictogram in de Dock om naar Finder te gaan.

2. Klik op de menubalk op Ga naar > Programma's.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als een app zich niet in een map bevindt of geen verwijderingsprogramma heeft, sleept u de app van de map Programma's naar de prullenmand. Selecteer vervolgens Finder > Leeg prullenmand.

• Als de app in een map staat, opent u de map om te kijken of deze een verwijderingsprogramma bevat. Als u Uninstall App of App Uninstaller ziet, dubbelklik hier dan op.

Volg de instructies op het scherm om de app te verwijderen.

4. Is de verwijdering voltooid, start uw Mac dan opnieuw op en installeer Norton.

Ga naar stap 2 om de tool RemoveCompetitiveProducts uit te voeren als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma RemoveCompetitiveProducts downloaden en uitvoeren

1. Download het hulpprogramma RemoveCompetitiveProducts.

Het bestand wordt naar de map Downloads gedownload, tenzij u het ergens anders opslaat.

2. Klik op het Finder -pictogram in de Dock om naar Finder te gaan.

3. Klik op de menubalk op Ga > Downloads om naar de map Downloads te gaan.

4. Dubbelklik in de map Downloads op het bestand RemoveCompetitiveProducts.zip om dit uit te vouwen.

Als u Safari gebruikt, wordt het bestand automatisch uitgepakt nadat u het heeft gedownload. Ga naar regel 5 om het bestand in Terminal te openen.

5. Rechtsklik of Control-klik in de map Downloads op het bestand RemoveCompetitiveProducts.command. Klik vervolgens op Open met > Terminal (standaard).

6. Als de melding verschijnt dat het hulpprogramma van een niet-geïdentificeerde ontwikkelaar afkomstig is, klikt u op Open om door te gaan.

7. Voer ter verificatie uw beheerderswachtwoord in het venster Terminal in en druk op return. Wanneer u uw wachtwoord invoert, verschijnen er geen tekens.

Nadat het hulpprogramma de beveiligingssoftware van derden en de restanten daarvan heeft verwijderd, verschijnt het bericht dat concurrerende producten zijn verwijderd.

8. Sluit alle programma's af en start de Mac opnieuw op.

Installeer uw Norton-product opnieuw nadat u uw Mac opnieuw heeft opgestart.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117583483
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 12/07/2019