Bericht: 'Aandacht vereist: nu updaten!', 'Gratis update voor Mojave-ondersteuning' of 'Bijwerken om beveiligd te blijven'

Als uw Norton voor Mac-abonnement in aanmerking komt voor een gratis upgrade, geeft Norton een upgrademelding weer die kan verschillen afhankelijk van de versie van uw Norton.

Selecteer een van de volgende opties om uw Norton te upgraden:

Als u niet weet welke versie van Norton op uw Mac is geïnstalleerd, raadpleegt u De versie van uw Norton voor Mac bepalen.

U heeft nu de nieuwste versie van uw Norton voor Mac.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116854560
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 10/07/2019