Aankondiging einde levensduur van Norton AntiVirus 11 en Norton Internet Security 4 voor Mac

Vanaf 31 oktober 2014 werden Norton AntiVirus 11 en Norton Internet Security 4 voor Mac uit productie genomen. De ondersteuning van deze producten is op 12 november 2015 beëindigd. Er worden ook geen nieuwe beveiligingsupdates meer uitgebracht.

U kunt uw Norton-product blijven gebruiken gedurende de resterende abonnementsdagen, maar dan is uw computer echter niet beveiligd tegen nieuwe bedreigingen. We raden u aan om uw Mac OS X bij te werken naar de nieuwste versie en Norton Security te installeren.

Als u niet weet welke versie van uw Norton-product u heeft geïnstalleerd, raadpleegt u De versie van uw Norton-product voor Mac zoeken.

De volgende veelgestelde vragen helpen bij het beantwoorden van uw vragen over deze aankondiging einde levensduur.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v104341125_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 03/05/2017