Functies van Norton Security

Belangrijkste functies en voordelen

• Eén oplossing om uw apparaten te beschermen

• Biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen

• Beschermt uw privacy, ongeacht het apparaat dat u gebruikt

• Vermijdt onveilige websites en verdachte downloads

• Biedt u de mogelijkheid bescherming van het ene apparaat naar het andere over te dragen

• Biedt u de mogelijkheid meer bescherming toe te voegen wanneer u meer apparaten krijgt*

• Geef uw kinderen de vrijheid om veilig op het internet te gaan

• Inclusief onze 100% garantie: we houden uw computer virusvrij of bieden u een terugbetaling**

Bescherming voor uw Windows-computer

• Toezicht op app-URL's houdt toezicht op alle toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd en blokkeert schadelijke websites zodat ze geen toegang krijgen tot uw computer.

• Gegevensbescherming identificeert automatisch uw belangrijkste bestanden op basis van hun locatie op uw pc, evenals het bestandstype, en voorkomt dat niet-vertrouwde toepassingen deze wijzigen of verwijderen.

• Scriptbeheer helpt u te beschermen tegen malware die u downloadt of als bijlage in phishingmails ontvangt.

• Met Norton SafeCam kunt u veilig webcams op internet gebruiken. Het voorkomt dat toepassingen en malware zonder uw toestemming toegang krijgen tot de webcam van uw computer.

• Misbruikpreventie: beschermt Windows-apparaten tegen zogenaamde 'zero-day' aanvallen. Dit zijn aanvallen die proberen misbruik te maken van niet-gedetecteerde en niet-gepatchte zwakke plekken (of kwetsbaarheden) in Windows-toepassingen of in het besturingssysteem zelf.

• Insight: identificeert de bestanden en toepassingen die veilig of gevaarlijk zijn dankzij de gecombineerde feedback van meer dan 175 miljoen Norton-gebruikers om binnenkomende bedreigingen te identificeren en deze proactief te verhinderen.

• Bescherming op basis van gedrag: detecteert de signalen dat een bestand gevaarlijk is om u proactief te beschermen tegen nieuwe bedreigingen.

• Altijd up-to-date: downloadt en installeert belangrijke product- of functie-updates automatisch wanneer u uw computer niet gebruikt.

• Downloadinformatie: voorkomt dat u bestanden downloadt van websites met een lage reputatiescore in de Norton-gebruikerscommunity.

• Insight + Optimaal bestanden kopiëren: versnelt scantijden door veilige bestanden te identificeren en alleen onbekende bestanden te scannen.

• Norton Community Watch: verzamelt informatie verkregen van miljoenen Norton-gebruikers om nieuwe bedreigingen sneller te detecteren, veilige bestanden te identificeren en krachtigere, efficiëntere bescherming te bieden.

• Spamblokkering: Weert ongewenste, gevaarlijke en frauduleuze e-mails die uw identiteit kunnen stelen, uit uw postvak IN.

• Norton Password Manager: onthoudt en beveiligt uw gebruikersnamen en wachtwoorden en voert deze automatisch in zodat u ze niet kwijtraakt en ze niet kunnen worden gestolen.

• Norton Safe Web: waarschuwt u voor onveilige websites voordat u deze bezoekt.

• Internet Protection System: controleert websites en sociale-netwerksites op verdachte links en inhoud om de nieuwste sociale-netwerkscams te identificeren.

• Slimme tweerichtingsfirewall: zorgt dat vreemden geen toegang krijgen tot uw thuisnetwerk door onveilig binnenkomend verkeer te blokkeren.

• Cloudback-up: hiermee kunt u automatisch een back-up maken van 25 GB aan foto's, films en bestanden van uw pc naar de beveiligde online opslag van Norton

• Ouderlijk toezicht: dit is een hulpmiddel om uw kinderen te beschermen wanneer ze online zijn en is inbegrepen bij uw abonnement. Ga naar de Norton Family-website voor meer informatie.

De back-upfunctie en Norton Family zijn alleen beschikbaar bij uw Norton Security Premium-abonnement. Voor meer informatie gaat u naar de Norton Store.

Bescherming voor uw Mac

• Essentiële online bescherming: helpt uw Mac te beveiligen tegen virussen, spyware en andere bedreigingen, zelfs als ze van pc's afkomstig zijn, zonder uw Mac te vertragen.

• Bescherming van kwetsbaarheden: biedt dagelijkse updates om u te beschermen tegen bedreigingen die uw Mac kunnen infecteren via kwetsbaarheden in het besturingssysteem of andere toepassingen.

• Locatieherkenning: past het beschermingsniveau aan de gebruikslocatie van uw Mac aan (thuis, op kantoor, de plaatselijke koffiezaak of onderweg).

• Besturingselementen Mac-toepassingen: hiermee bepaalt u hoe uw Mac-toepassingen verbinding maken met internet, wie verbinding kan maken met uw Mac en wat ze kunnen doen en zien.

• Dagelijkse beschermingsupdates: worden op de achtergrond uitgevoerd en beschermen uw Mac tegen de allernieuwste bedreigingen.

• Norton Safe Web: waarschuwt u voor onveilige websites voordat u deze bezoekt.

• Antiphishing-technologie: blokkeert frauduleuze websites die gemaakt zijn om uw identiteit en geld te stelen.

• Slimme tweerichtingsfirewall: zorgt dat vreemden geen toegang krijgen tot uw thuisnetwerk door onveilig binnenkomend verkeer te blokkeren.

• Controle van bijlagen bij e-mails en expresberichten: scant Apple Mail en Messages op verdachte bijlagen en andere trucs die worden gebruikt om uw identiteit en zuurverdiende geld te stelen.

• Internet Protection System: controleert websites en sociale-netwerksites op verdachte links en inhoud om de nieuwste sociale-netwerkscams te identificeren.

Bescherm uw smartphones en tablets

• Ondersteuning voor mobiele apparaten: beschermt meerdere Android-smartphones en -tablets, evenals iPhones en iPads.

• App Advisor powered by Norton™ Mobile Insight: controleert Android-apps en app-updates automatisch op potentiële privacyrisico's, intrusief gedrag en hoog batterij- of gegevensverbruik en stelt u in staat deze verwijderen.

• Antimalware powered by Norton™ Mobile Insight: scant gedownloade Android-apps en app-updates automatisch op schadelijke apps en stelt u in staat deze verwijderen.

• Norton Community Watch: verzamelt informatie verkregen van miljoenen Norton-gebruikers om nieuwe bedreigingen sneller te detecteren, veilige bestanden te identificeren en krachtigere, efficiëntere bescherming voor uw Android-apparaat te bieden.

• Oproepen blokkeren: hiermee kunt u oproepen van specifieke, anonieme of onbekende nummers naar uw Android-telefoon blokkeren.

De functie Oproepen blokkeren is alleen beschikbaar voor apparaten met Android 8.x of eerder.

* Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Extra kosten kunnen van toepassing zijn als je het programma op meer apparaten wilt installeren dan volgens je huidige licentie is toegestaan.

** Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen, moet u een kwalificerend abonnement met automatische verlenging hebben. Als de Norton-expert het virus niet van uw apparaat kan verwijderen, kunt u een terugbetaling krijgen op basis van de werkelijke prijs die u voor de huidige termijn van uw kwalificerende abonnement heeft betaald. Als u een bundel heeft (een in aanmerking komend abonnement van Norton gekocht in combinatie met een ander Norton-product of een product van derden), is uw terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van de fabrikant voor de huidige termijn van uw in aanmerking komende abonnement en zal deze terugbetaling de betaalde totaalprijs voor deze bundel niet overschrijden. Terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belastingen behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden gerestitueerd. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor alle informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v101390850
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 15/12/2023