Geavanceerde details van een beveiligingsgebeurtenis en de aanbevolen actie bekijken

Het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details geeft meer informatie over een beveiligingsgebeurtenis zodat u kunt bepalen welke actie moet worden ondernomen.

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het Norton-hoofdvenster. Klik vervolgens op Geschiedenis.

3. In het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert u de categorie om de beveiligingsgebeurtenissen op te filteren in de vervolgkeuzelijst Weergeven. Selecteer bijvoorbeeld Quarantaine om alleen de beveiligingsgebeurtenissen weer te geven die gerelateerd zijn aan de functie Quarantaine.

4. Dubbelklik op een item of selecteer Meer opties om het venster Geavanceerde details van Beveiligingsgeschiedenis of Bestandsinformatie te openen.

5. Onder Overzicht van waarschuwingen ziet u het ernstniveau, het activiteitstype en de status van het geselecteerde item. U ziet ook de aanbevolen actie voor het gedetecteerde item.

6. Onder Geavanceerde details vindt u informatie zoals het risiconiveau, de risicocategorie, de indieningsdatum en de risicobeschrijving.

7. Onder Acties kiest u de meest geschikte optie voor uw situatie.

• Voor Gegevensbescherming kunt u het Proces uitsluiten van scannen door gegevensbeschermer en het bestand/de map Verwijderen uit uitsluiting en Bestandsinformatie.

• Voor Firewall - Netwerk en verbindingen heeft u de opties Vertrouwen, Vertrouwen verwijderen, Beperken of Beperking verwijderen tot uw beschikking op de geselecteerde computer of op alle niet-geclassificeerde computers in het geselecteerde netwerk.

• Via Firewall-activiteiten kunt u de geselecteerde programma's verbinding met internet toestaan of kunt u de firewallregel weergeven die voor het geselecteerde programma is ingesteld via de optie Regel weergeven.

• Voor Beveiligingsgeschiedenis - Firewall-activiteiten heeft u de optie van Norton-bestandsinformatie om de details weer te geven van het bestand dat verbinding heeft gemaakt met internet in het venster Bestandsinformatie.

• Bij Inbraakpreventie kunt u meldingen voor de geselecteerde aanvalshandtekening toestaan of blokkeren via Waarschuwen of Waarschuw mij niet meer.

8. Onder Risicobeheer vindt u de relevante onderwerpen of instellingen om de beste bescherming voor uw pc te garanderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803667
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/07/2020