Norton Password Manager-portemonnee beheren

Alle portemonnees die u heeft opgeslagen, worden in het venster Portemonnee weergegeven. U kunt de samenvatting van portemonnees bekijken en bewerken. Tevens kunt u portemonnees die u niet meer nodig heeft, verwijderen.

Wanneer u uw portemonnee met een wachtwoord vergrendelt, biedt Password Manager extra beveiliging voor uw portemonnee. U kunt van vergrendelde portemonnees geen samenvatting bekijken. U moet het wachtwoord opgeven om de portemonnee te kunnen bewerken of verwijderen.

Als u meerdere kaarten heeft, gebruikt u de scrollpijltjes om door de lijst te bladeren.

Wanneer u een kaart maakt, dupliceert of bewerkt, wordt de regio van de kaart ingesteld op de standaard regio van de gebruiker. Als u naar een website navigeert buiten de standaardregio en de kaart gebruikt om het formulier op die website in te vullen, worden de velden mogelijk niet goed ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als op uw kaart de VS is ingevuld als standaardregio en u een Franse webpagina bezoekt. In dat geval moet u bij het invullen van het webformulier de kaart gebruiken waarop Frankrijk als regio is ingevuld.

U moet uw regio wijzigen en een nieuwe kaart maken voordat u online formulieren in een andere taal invult. U kunt van regio veranderen in het venster Password Manager-opties.

Betalingsgegevens bewerken of verwijderen via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op het tabblad Portemonnees en voer een van de onderstaande handelingen uit:

• Om betalingsgegevens te bewerken, klikt u op het pictogram en vervolgens op Bewerken om de details in de Portemonnee te wijzigen. In het geopende venster brengt u de gewenste wijzigingen aan en klikt u op Opslaan.

• Om betalingsgegevens te verwijderen, klikt u op het pictogram en vervolgens op Verwijderen. In het venster Weet u het zeker? klikt u op Item verwijderen.

Betalingsgegevens in Portemonnee bewerken via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op het tabblad Portemonnee.

4. Klik in het venster Portemonnee op de betaling die u wilt bewerken.

U kunt de optie Sorteren op gebruiken bovenaan het venster Portemonnee, om een portemonnee sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een portemonnee zoeken in Uw safe doorzoeken.

5. Geef het wachtwoord van uw safe op als u daar om wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

6. Klik op Bewerken.

7. Wijzig de gewenste gegevens.

8. Klik op Opslaan.

Betalingsgegevens in Portemonnee verwijderen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op het tabblad Portemonnee.

4. Klik in het venster Portemonnee op de betaling die u wilt verwijderen.

U kunt de optie Sorteren op gebruiken bovenaan het venster Portemonnee, om een portemonnee sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een portemonnee zoeken in Uw safe doorzoeken.

5. Geef het wachtwoord van uw safe op als u daar om wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

6. Klik op Verwijderen.

7. Klik op Ja in het dialoogvenster Waarschuwing.

U moet het wachtwoord van uw safe valideren om de portemonnee te verwijderen als u de optie Wachtwoord voor safe vereist heeft geselecteerd toen u de portemonnee maakte.

Een portemonnee bewerken of verwijderen op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app.

2. Tik in het scherm van de safe op Portemonnee.

3. Tik op de portemonnnee die u wilt bewerken of verwijderen. U kunt ook in het zoekvakje naar een portemonnee zoeken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een portemonnee wilt bewerken, tikt u op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm, voert u de vereiste wijzigingen door en tikt u op het vinkje.

• Als u een portemonnee wilt verwijderen, tikt u op Deze portemonnee verwijderen rechtsonder op het scherm en bevestigt u de verwijdering in het waarschuwingsdialoogvenster. Afhankelijk van uw instelling wordt u mogelijk om uw safewachtwoord gevraagd om de verwijdering te voltooien.

Video: uw Password Manager-safe beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v9670660
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/04/2020