Uw Norton Password Manager-kluis verwijderen

U kunt uw kluis vanuit de Norton Password Manager-browserextensie verwijderen. Wanneer u een safe verwijdert, worden alle Password Manager-gegevens die u in de safe heeft opgeslagen, permanent verwijderd. Als u denkt dat u uw safegegevens in de toekomst zult gebruiken, moet u uw safe niet verwijderen.

Ik weet mijn kluiswachtwoord

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Kluis ontgrendelen.

• Als u zich niet bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Aanmelden en meld u aan bij uw account

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord heeft ingesteld, klikt u op Goedkeuren op uw mobiele apparaat om u aan te melden bij uw Norton Password Manager-kluis.

• Als u Kluis ontgrendelen zonder wachtwoord niet heeft ingesteld, klikt u op Kluiswachtwoord gebruiken in uw Norton Password Manager-browserextensie.

5. Typ uw kluiswachtwoord in het venster Kluis ontgrendelen en klik vervolgens op Ontgrendelen.

6. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Web-app openen.

7. Klik in het venster Wachtwoordbeheer op Instellingen.
  8. Klik in het venster Instellingen onder Mijn data op Norton Password Manager-kluis verwijderen.

9. Meld u aan bij uw account om als dit wordt gevraagd.

10. In het scherm Kluis opnieuw instellen? klikt u op Opnieuw instellen.

Ik ben mijn kluiswachtwoord vergeten

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u zich bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Kluis ontgrendelen.

• Als u zich niet bij uw Norton-account heeft aangemeld

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Aanmelden en meld u aan bij uw account

4. Klik in het scherm Uw kluis ontgrendelen op Wachtwoord van kluis vergeten?.

5. Klik in het scherm Toegang tot kluis herstellen onder Kluis opnieuw instellen op Uw kluis opnieuw instellen.
  6. Vink in het scherm dat verschijnt Ik begrijp dat al mijn gegevens verloren gaan aan en klik op Kluis opnieuw instellen.

Video: De kluis van Norton Password Manager verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91952916
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/12/2023