Labels toevoegen

Met de functie Markeringen kunt u tags toevoegen aan Aanmeldingen, Adressen, Portemonnee en Notities. Wanneer u markeringen toevoegt, worden de gegevens in uw safe gecategoriseerd en gegroepeerd, zodat deze gemakkelijk toegankelijk en identificeerbaar zijn.

Bijvoorbeeld als u de tag Sociaal toevoegt aan alle aanmeldingen voor sociale netwerken in uw safe. In het venster Label kunt u het label Sociaal toevoegen om al uw sociale netwerksites gemakkelijk te kunnen bekijken en openen.

Een tag toevoegen aan uw bestaande Password Manager-gegevens

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Internetbeveiliging in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Kies de gegevens waaraan u een label wilt toevoegen.

Als u bijvoorbeeld een tag wilt toevoegen aan een aanmelding, klikt u op Aanmeldingen en vervolgens op de aanmelding in de lijst.

4. Klik op Bewerken in het venster dat verschijnt.

5. Geef in het veld Labels de categorie van de gegevens op.

Als u meer dan een tag wilt toevoegen aan uw gegevens, scheidt u elke tag met een komma.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91952866
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/11/2019