Een pincodevergrendeling op mobiele apparaten instellen

ProductName biedt de flexibiliteit om een 4-cijferige pincode te gebruiken voor toegang tot de safe vanaf uw mobiele apparaten. Met de pincode kunt u ProductName gemakkelijk op uw mobiele apparaten oproepen. Wanneer u een pincode heeft gemaakt, hoeft u niet het volledige ProductName-wachtwoord voor de safe in te voeren. In plaats hiervan kunt u de pincode gebruiken. U kunt de pincode maken nadat u uw safe voor het eerst heeft ingesteld met uw safewachtwoord.

Nadat u een pincode heeft gemaakt, kunt u deze op elk moment wijzigen of verwijderen. Voor extra veiligheid kunt u onder PINCODETOEGANG de optie kiezen om uw toetsenblok een willekeurige indeling te geven, zodat u elke keer als u zich bij uw safe aanmeldt, een nieuw toetsenblok krijgt.

De pincode die u maakt, wordt gekoppeld aan een specifiek apparaat. U kunt niet dezelfde pincode op verschillende apparaten gebruiken om u aan te melden bij uw safe. Als u bijvoorbeeld een pincode maakt op een Android-apparaat, kunt u niet dezelfde pincode gebruiken om uw safe te ontgrendelen op een iOS-apparaat of een ander Android-apparaat.

Een pincode maken

1. Tik in het hoofdvenster op App-knop en tik op Instellingen.

2. Tik op de pagina Instellingen op Safe.

3. Tik op de pagina Safe op Pincode maken.

4. Voer op de pagina Pincode maken het wachtwoord voor uw safe in en tik op Verzenden.

5. Op de weergegeven pagina voert u een viercijferige code in om een pincode voor uw safe in te stellen.

6. Voer uw viercijferige pincode opnieuw in ter bevestiging. Wanneer u uw pincode bevestigt, ziet u dat de instellingen voor PINCODETOEGANG zijn ingeschakeld op de safepagina.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v90211831
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/11/2018