Adressen van Norton Password Manager beheren

Via Norton Password Manager kunt u nieuwe adresgegevens toevoegen of opgeslagen gegevens wijzigen.

Alle adressen die u heeft opgeslagen, worden in het venster Adressen weergegeven. De details van adressen die u heeft opgeslagen kunt u bewerken. Tevens kunt u adressen die u niet meer nodig heeft, verwijderen.

Een adres toevoegen via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op + en selecteer vervolgens Nieuw adres in het keuzemenu.

7. Volg in het venster Adres maken de instructie op het scherm en klik op Opslaan.

Het opgeslagen adres wordt weergegeven op het tabblad Adressen.

Een adres bewerken of verwijderen via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het venster van Norton Password Manager op het tabblad Adressen en voer een van de onderstaande handelingen uit:

• Als u een adres wilt bijwerken, klikt u op het pictogram en vervolgens op Bewerken om de adresgegevens te bewerken. In het geopende venster brengt u de gewenste wijzigingen aan en klikt u op Opslaan.

• Als u een adres wilt verwijderen, klikt u op het pictogram en vervolgens op Verwijderen om de adresgegevens te verwijderen. In het venster Weet u het zeker? klikt u op Item verwijderen.

Een adres toevoegen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op de vervolgkeuzelijst boven aan het venster en kies Nieuw adres.

4. Geef in het venster CREATE ADDRESS (ADRES MAKEN) uw persoonsgegevens op zoals uw naam, geslacht, geboortedatum, adres en contactgegevens.

5. Selecteer Wachtwoord voor safe vereist, zodat er om uw Password Manager-wachtwoord wordt gevraagd voordat uw adres automatisch op de website wordt ingevuld.

6. Klik op Opslaan.

Een adres bewerken via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op Adressen in het linkerdeelvenster.

4. Klik in het venster Adressen op het adres dat u wilt bewerken.

U kunt de optie Sorteren op boven aan het venster Adressen gebruiken om een aanmelding sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een adres zoeken in Uw safe doorzoeken.

5. Geef het wachtwoord van uw safe op als u daar om wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

6. Klik op Bewerken en wijzig de vereiste details.

7. Klik op Opslaan.

Een adres verwijderen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik op Adressen in het linkerdeelvenster.

4. Klik in het venster Adressen op het adres dat u wilt verwijderen.

U kunt de optie Sorteren op boven aan het venster Adressen gebruiken om een aanmelding sneller te vinden. U kunt ook rechtstreeks naar een adres zoeken in Uw safe doorzoeken.

5. Geef het wachtwoord van uw safe op als u daar om wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

6. Klik op Verwijderen.

7. Klik op Ja in het dialoogvenster Waarschuwing.

U moet het wachtwoord van uw safe valideren om het adres te verwijderen als u de optie Wachtwoord voor safe vereist heeft geselecteerd toen u het adres maakte.

Een adres toevoegen in Android of op iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app.

2. Tik in het scherm van de safe op Adressen.

3. Tik op het plusteken boven aan het scherm.

4. Voer de vereiste details in de sectie Nieuw adres maken in.

5. Tik op het vinkje.

U kunt een adres aan uw Favorieten toevoegen.

Een adres bewerken of verwijderen op Android of iOS

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app.

2. Tik in het scherm van de safe op Adressen.

3. Tik op het adres dat u wilt bewerken of verwijderen.

U kunt ook in het zoekvakje naar een adres zoeken.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een adres wilt bewerken, tikt u op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm, voert u de vereiste wijzigingen door en tikt u op het vinkje.

• Als u een adres wilt verwijderen, tikt u op Dit adres verwijderen rechtsonder op het scherm en bevestigt u de verwijdering in het waarschuwingsdialoogvenster. Afhankelijk van uw instelling wordt u mogelijk gevraagd om uw safewachtwoord om de verwijdering te voltooien.

Video: uw Password Manager-safe beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v89760624
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/04/2020