Meer informatie over Norton Password Manager voor mobiele apparaten

Norton Password Manager beschermt u wanneer u online persoonlijke gegevens invoert. De app onthoudt al uw gebruikersnamen en wachtwoorden en vult formulieren automatisch en veilig in met creditcardinformatie en adressen. Uw wachtwoorden en andere gegevens worden ook in een veilige kluis in de cloud bewaard, waar alleen u toegang toe heeft.

Functies van de Norton Password Manager-app

We hebben een aantal nieuwe functies geïntroduceerd die misschien handig zijn.

• Met de Wachtwoordgenerator in Norton Password Manager maakt u uiterst veilige wachtwoorden die moeilijk te kraken of te raden zijn. Telkens wanneer u een nieuwe aanmelding maakt, kunt u de Wachtwoordgenerator gebruiken om sterke wachtwoorden te maken. Lees voor meer informatie Norton-wachtwoordgenerator gebruiken om sterke wachtwoorden te maken

• Via de functie Mobiel ontgrendelen kunt u de safe van Password Manager ontgrendelen met een desktopbrowser door een melding van uw mobiele apparaat goed te keuren in plaats van handmatig uw safewachtwoord in te voeren. Als de Norton Password Manager-extensie is geïnstalleerd, wordt er automatisch een ontgrendelingsverzoek naar uw geregistreerde mobiele apparaat verzonden telkens wanneer u uw desktopbrowser start. Nadat u dit verzoek op uw mobiele apparaat heeft goedgekeurd, wordt uw kluis automatisch ontgrendeld in de browser. Lees voor meer informatieUw Norton Password Manager-kluis ontgrendelen met Mobiel ontgrendelen

• Met de functie Wachtwoorden automatisch invullen in Norton Password Manager kunt u aanmeldingsgegevens op websites en andere toepassingen automatisch laten invullen. Password Manager gebruikt de adressen en betalingen die u heeft opgeslagen, om aanmeldingsgegevens automatisch op websites in te vullen. Lees voor meer informatie Wachtwoorden automatisch invullen configureren in Norton Password Manager

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v89756944
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 12/10/2021