Bericht: 'Deze productsleutel is verlopen en kan niet worden gebruikt om dit product te activeren'

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer u probeert uw Norton-product te activeren met een verlopen productsleutel.

Voer een van de volgende handelingen uit om uw product te activeren:

• Zoek een andere Norton-productsleutel

• Vernieuw uw bestaande productsleutel om de abonnementsduur te verlengen

• Koop een nieuw product

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v83110630
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 19/11/2019