Norton Password Manager instellen voor andere gebruikers op uw computer

Iedere gebruiker heeft een Norton-account en een online safe nodig om Norton Password Manager in te kunnen stellen. Als de gebruiker een bestaand Norton-account heeft, kan dit worden gebruikt om de online safe te maken. Als dit niet het geval is, kunt u nieuwe Norton-accounts maken voor andere gebruikers.

Norton Password Manager instellen vanuit Norton

1. Start Norton.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Online veiligheid.

3. Klik op Password Manager.

4. Als u wordt gevraagd het wachtwoord voor de online safe in te voeren, is er al een gebruiker aangemeld. Klik op Aanmelden als andere gebruiker.

5. Klik op Aanmelden.

6. Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit:

• Als er al een Norton-account is, voert u het e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

• Als de gebruiker geen Norton-account heeft, klikt u op Een nieuwe Norton-account maken. Volg de instructies op het scherm om een Norton-account te maken.

7. In het venster Nieuwe safe maken: wachtwoord van safe typt u een wachtwoord en klikt u op Volgende.

Het wachtwoord van de safe is niet hetzelfde als het wachtwoord van het Norton-account.

8. In het vak Nieuwe safe maken: wachtwoord bevestigen typt u uw wachtwoord nogmaals en klikt u op Volgende.

9. Geef in het venster Nieuwe safe maken: geheugensteun een hint voor het wachtwoord op. Klik dan op Volgende.

10. Klik op Voltooien.

Norton Password Manager instellen vanuit de browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik in rechtsboven in de browser op het pictogram van Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit:

• Als er al een Norton-account is, voert u het e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

• Als de gebruiker geen Norton-account heeft, klikt u op Account maken. Volg de instructies op het scherm om een Norton-account te maken.

5. Klik in het venster Geen safe gedetecteerd op Safe maken.

6. Voer uw wachtwoord in het venster Uw safe maken in en klik op Volgende.

7. Voer uw wachtwoord nogmaals in en klik op Volgende.

8. Voer een geheugensteun voor uw wachtwoord in en klik op Safe maken.

9. Klik in het venster Instellen voltooid op Ga naar safe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80744567_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/02/2019