Norton Password Manager instellen voor andere gebruikers op uw computer

Iedere gebruiker heeft een Norton-account en een online safe nodig om Norton Password Manager in te kunnen stellen. Als de gebruiker een bestaand Norton-account heeft, kan dit worden gebruikt om de online safe te maken. Als dit niet het geval is, kunt u nieuwe Norton-accounts maken voor andere gebruikers.

Norton Password Manager instellen vanuit de browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik in rechtsboven in de browser op het pictogram van Norton Password Manager.
    Is de extensie Norton Password Manager niet aanwezig, raadpleeg dan De Norton-browserextensies aan uw browser toevoegen of hierin installeren.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit:

• Als er al een Norton-account is, voert u het e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

• Als de gebruiker geen Norton-account heeft, klikt u op Een account maken. Volg de instructies op het scherm om een Norton-account te maken.

5. Klik in het venster Geen safe gedetecteerd op Safe maken.

6. Voer uw wachtwoord in het venster Uw safe maken in en klik op Volgende.

7. Voer uw wachtwoord nogmaals in en klik op Volgende.

8. Voer een geheugensteun voor uw wachtwoord in en klik op Safe maken.

9. Klik in het venster Instellen voltooid op Ga naar safe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80744567