Toegang tot uw Norton Password Manager-safe wanneer u op een andere computer bent aangemeld

Uw online aanmeldingen zijn opgeslagen op de Norton-website, die u kunt openen vanaf elke computer met internettoegang waarop Norton geïnstalleerd is. U moet uw Norton-account gebruiken om u vanaf een willekeurige computer bij uw safe aan te melden.

Toegang tot uw safe vanaf een andere computer

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Als er al een gebruiker is aangemeld, wordt het venster Safe gesloten weergegeven.

Onder in het Norton Password Manager -venster klikt u op de gebruikersnaam en selecteert u Aanmelden als een andere gebruiker.

4. Als er geen gebruiker is aangemeld of wanneer u zich als een andere gebruiker aanmeldt, klikt u op Aanmelden.

5. Voer in het venster Aanmelden de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

6. In het venster Safe gesloten typt u het wachtwoord van uw safe van en klikt u op Openen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Geheugensteun weergeven.

7. Wanneer u klaar bent, klikt u onder in het Norton Password Manager -venster op de gebruikersnaam en selecteert u Safe sluiten.

Aan- en afmelden bij Norton Password Manager vanuit de browserextensie

1. Open een browser.

2. Klik rechtsboven in de browser op het extensiepictogram van Norton Password Manager. Klik vervolgens op Safe sluiten.

3. Klik in het venster Uw safe is vergrendeld op Afmelden.

4. Klik rechtsboven in de browser op het extensiepictogram van Norton Password Manager. Klik vervolgens op Aanmelden.

5. Voer in het venster Aanmelden de aanmeldingsgegevens van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80684480