Fout met een onjuist wachtwoord bij aanmelding bij Norton Password Manager-safe oplossen

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

Voor toegang tot uw online safe moet u zich eerst aanmelden bij uw Norton-account en vervolgens bij uw Norton Password Manager-safe. Als u een foutmelding over een onjuist wachtwoord ontvangt, moet u kijken of de foutmelding het wachtwoord van de Norton-account of van Norton Password Manager betreft.