Fout: 'Onjuist safewachtwoord'

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

Voor toegang tot uw online safe moet u zich eerst aanmelden bij uw Norton-account en vervolgens bij uw Norton Password Manager-safe. Het wachtwoord van uw Norton-account wordt gebruikt om u en uw individuele online safe te identificeren. Hiermee krijgt u ook toegang tot andere Norton-services. Vervolgens wordt het wachtwoord van uw safe gebruikt om een sleutel te genereren waarmee u uw safegegevens kunt helpen beveiligen. Als u een foutmelding over een onjuist wachtwoord ontvangt, moet u controleren of dit door het wachtwoord van het Norton-account of door het safewachtwoord van Norton Password Manager wordt veroorzaakt.

Als u het safewachtwoord bent vergeten en de geheugensteun ook niet helpt, kunt u het safewachtwoord opnieuw instellen via uw mobiele apparaat. Lees voor meer informatie Het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen.