Safe openen via de Norton-werkbalk

Afhankelijk van uw browser selecteert u een van de volgende opties.

Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge

In de nieuwste versie van de Norton-producten maakt Norton Password Manager niet langer deel uit van de Norton-werkbalk. De functie Norton Password Manager is nu beschikbaar als een afzonderlijk pictogram in Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.
Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster.Voer afhankelijk van het venster dat wordt weergegeven een van de volgende handelingen uit:
  • Als het venster Aan de slag wordt weergegeven, gaat u naar stap 1.

• Als het venster Uw safe is vergrendeld wordt weergegeven, gaat u naar stap 2.

STAP 1

Aanmelden bij uw Norton-account

1. Klik in het venster Aanmelden op Aanmelden.

2. Voer in het venster Aanmelden de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden. Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

STAP 2

Aanmelden bij uw safe

1. Klik in het venster Uw safe is vergrendeld op Safe openen.

2. Voer in het venster Uw safe ontgrendelen het wachtwoord van uw Norton Password Manager-safe in en klik op Safe openen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Geheugensteun weergeven.

Het wachtwoord van de Norton Password Manager-safe is niet hetzelfde als het wachtwoord van de Norton-account.

3. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster en selecteer de gewenste website.

Microsoft Internet Explorer

Als in uw webbrowser de melding Safe is gesloten op de Norton-werkbalk wordt weergegeven, klikt u op Safe is gesloten.
Voer afhankelijk van het venster dat wordt weergegeven een van de volgende handelingen uit:
  • Als het venster Aan de slag wordt weergegeven, gaat u naar stap 1.

• Ga naar stap 2 als het venster Safe gesloten wordt weergegeven.

STAP 1

Aanmelden bij uw Norton-account via de Norton-werkbalk

1. Klik in het venster Aan de slag op Aanmelden.

2. Voer in het venster Aanmelden de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden. Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

Het wachtwoord van de Norton-account is niet hetzelfde als het wachtwoord van de Norton Password Manager-safe.

Ga naar stap 2 om u bij uw safe aan te melden.

STAP 2

Aanmelden bij de safe vanaf de Norton-werkbalk

1. In het venster Safe gesloten typt u het wachtwoord van uw Norton Password Manager-safe en klikt u op Openen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Geheugensteun weergeven.

Het wachtwoord van de Norton Password Manager-safe is niet hetzelfde als het wachtwoord van de Norton-account.

2. Wanneer u bent aangemeld bij de safe, wordt op de Norton-werkbalk Safe is open weergegeven. U kunt uw opgeslagen aanmeldingen bekijken onder Aanmeldingen.

3. Wanneer u een website bezoekt waarvoor u de aanmeldingsgegevens heeft opgeslagen, kunt u ook worden gevraagd om het wachtwoord van uw safe. Voer het wachtwoord van uw safe in en klik op OK.