Open de Norton Password Manager-kluis via uw browserextensie

Norton Password Manager is beschikbaar als een afzonderlijke browserextensie in de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster. Voer afhankelijk van het venster dat wordt weergegeven een van de volgende handelingen uit:
  • Als het venster Aan de slag wordt weergegeven, gaat u naar stap 1.

• Als het venster Uw safe is vergrendeld wordt weergegeven, gaat u naar stap 2.

STAP 1

Aanmelden bij uw Norton-account

1. Klik in het venster Aanmelden op Aanmelden.

2. Voer in het venster Aanmelden de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden. Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

STAP 2

Aanmelden bij uw safe

1. Klik in het venster Uw safe is vergrendeld op Safe openen.

2. Voer in het venster Uw safe ontgrendelen het wachtwoord van uw Norton Password Manager-safe in en klik op Safe openen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Geheugensteun weergeven.

Het wachtwoord van de Norton Password Manager-safe is niet hetzelfde als het wachtwoord van de Norton-account.

3. Klik op het pictogram Norton Password Manager in de rechterbovenhoek van het browservenster en selecteer de gewenste website.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80684417